5/12/2017

 

Ομιλία με θέμα "Όταν η σωτηρία της ψυχής γίνεται άγχος και ενοχή", ομιλητής ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος (Λίβυος).

 

... και η συζήτηση στο αρχονταρίκι του ναού σε συνέχεια της ομιλίας

 

3/12/2017

 

Συζήτηση αφιέρωμα στην οικογένεια. Συζητούν ο κ. Απόστολος Νικολαΐδης, Καθηγητής-Κοσμήτωρ της Θεολογικής Σχολής Αθηνών με θέμα: "Η οικογένεια σήμερα και το νόημα της συζυγίας" και ο κ. Κωνσταντίνος Χολέβας, Πολιτικός Επιστήμων και Συγγραφέας με θέμα: "Η οικογένεια κατά τον Άγιο Κοσμά τον Αιτωλό"

 

2/12/2017

 

Ομιλία του Πανοσιολογιώτατου Αρχιμανδρίτη π. Εφραίμ Παναούση, αδελφού της Ι.Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής Καπανδρίτου με θέμα: "Η δύναμη του καλού λόγου".

 

1/12/2017

Ομιλία με θέμα "Οι Μάρτυρες τότε και σήμερα", ομιλητής ο Πανοσολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Πολύκαρπος Μπόγρης.

 

30/11/2017

Ομιλία με θέμα "Αντλώντας στοιχεία για τους γονείς από την προσωπικότητα της Παναγίας μας", ομιλητής ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Σπυρίδων Βασιλάκος.

 

29/11/2017

Ομιλία με θέμα "Ο Άγιος Πορφύριος μιλάει για την αγάπη του Χριστού", ομιλητής ο Πανοσολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Δανιήλ Ψωΐνος.

 

28/11/2017

 

Ομιλία με θέμα "Η Γερόντισσα Γαβριηλία και ... οι πέντε γλώσες", ομιλητής ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π Σάββας Δημητρέας, από την Ιερά Μονή Προφήτου Ηλιού Πρεβέζης.

 

 27/11/2017

 

Ομιλία του Αιδεσιμολογιώτατου Πρωτοπρεσβύτερου π. Στεφάνου Αναγνωστόπουλου, με θέμα " Καρδία συντετριμμένη και τεταπεινωμένη".

 

26/11/2017

 

"Νέοι στο Μαρτύριο", ομιλία του Αιδεσιμολογιώτατου Πρωτοπρεσβύτερου π. Σαταμάτιου Σκλήρη

 

 24/11/2017

 

Ομιλία του Πανοσιολογιώτατου Αρχιμανδρίτη π. Χρυσοστόμου Κουλουριώτη, Καθηγούμενου της Ι. Μονής Αγ. Παρασκευής Μεγάρων, με θέμα "Η Ζωή του Χριστού ως υπομονή".

 

... και η συζήτηση στο αρχονταρίκι του ναού σε συνέχεια της ομιλίας

 

 23/11/2017

Ομιλία του Πανοσιολογιώτατου Αρχιμανδρίτη π. Ανδρέα Κονάνου, με θέμα "Λογισμοί, Παραλογισμοί, Σκέψεις, Φαντασίες...".

 

... και η συζήτηση στο αρχονταρίκι του ναού σε συνέχεια της ομιλίας

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΣΤΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΜΑΣ

Κύλιση στην Αρχή